168网校 - 陕西成人高考网欢迎您!
|
QQ群

2021年成人高考专升本《英语》习题:代词
时间:2020-11-15     来源:168网校  (全面资讯快报  顶级试听体验)    访问点击量:708

1. Mary has just called and asked ______ to have lunch with her tomorrow.

  A. you and I B. you and me C. I and you D. me and you

  2. Last Sunday ______ had a picnic in Beihai Park.

  A. John, Mary and me B. John, I and Mary C. John, Mary and I D. I, John and Mary

  3. Let's clean their room first and ______ later.

  A. ours B. us C. we D. I

  4. You have a good suggestion, I should say. But it's not as practical as ______.

  A. my B. mine C. me D. I

  5. My car is not so fashionable as ______.

  A. he's B. he C. his D. his'

  6. A chemist prepares his experiments carefully before trying to carry ______ in his lab.

  any D. either

  10. Study things that are like each other in ______ way.

  A. no B. same C. the D. some

  11. She always buys ______ my birthday.

  A. anything nice to B. anything nice for C. something nice to D. something nice for

  12. "Are my books on the table?" "No, there aren't something on it.

  13. You have to hurry up if you want to buy eggs because there's hardly something left.

  14. Has anyone seen my dictionary ______?

  A. everywhere B. something C. nowhere D. anywhere

  15. They didn't give us ______ help.

  A. a lot of B. much C. many D. plenty of

  16. He felt bad because he had drunk too many the night before.

  17. This book is very difficult, but ______ people understand it.

  A. few B. a few C. little D. a little

  18. Usually there is ______ traffic in the streets on weekdays than on Sundays

  A. little B. less C. few D. fewer

  19. -I'd like some more bananas. --I'm sorry, there's ______ left.

  A. no B. some C. few D. none

  20. ______ of them knew about the plan because it was secret.

  A.Some B. Any C. No one D. None

  21. Nowadays ______ seems to enjoy looking at fat girls. That is why many companies have developed special foods to help people to slim.

  A. everyone B. anybody C. somebody D. no one

  22. Young babies can use ______ hand equally well.

  A. either B. each C. both D. every

  23. ______ of his parents is short-sighted, but he is.

  A. None B. Either C. Neither D. Both

  24. I asked two people to help me start my car. But ______ of them knew what to do.

  A. either B. none C. both D. neither

  25. ______ road out of town is good, but this one is better than the other.

  A. Both B. All C. None D. Neither

  26. -Which of these two ties will you take?

  --I'll take ______ to give me a change sometimes.

  A. either B. both C. neither D. all

  27. There are two windows in this bedroom. ______ of them face south, overlooking a beautiful park.

  A. Both B. One C. The D. Either

  28. The World Trade Center is higher than ______ I have ever seen during my visit.

  A. any building B. any other building C. all the building D. all of buildings

  29. Some people hope to be more successful while ______ simply want to feel more comfortable

  A. the others B. others C. the other D. another

  30. Some people go on diets. people exercise with special equipment, take medicine, or even have surgery.

  A. Others B. Other C. All D. Those

  31. It was terrible. One passenger was killed, and ______ was badly hurt.

  A. the others B. rest C. the other D. the rest

  32. She promised her parents to write ______ while she was away.

  A. other day B. other days C. every other day D. any other day

  33. After seeing the film, I felt ______ my friend.

  A. same as B. the same as C. same with D. the same for

  34. In the world no country has exactly the same folk music ______ that of any other countries.

  A. with B. as C. to D. like

  35. ______ those books do you want?

  A. What are B. Which of C. Which are D. What

  参考答案及解析:

  1. B 2.C 3.D 4.B 5.C 6.C 7.B: herself 8.D 9.C 10.D 11.D 12.C: isn't anything 13.C: anything 14.D 15.B 16.C: much 17.A 18.B 19.D 20.D 21.D 22.A 13.C 24.D 25.D 26.B 27.A 28.B 29.B 30.B 31.C 32.C 33.B 34.B 35.B

2020年成人高考考前辅导班(面授 / 网络课程)
面授实体教学课程组合课程专业名称 讲师 原价/优惠价 免费体验 报名
成人高考高升专(文/理)保过班 杨键 ¥2480 / ¥1580
成人高考高升本(文/理)保过班 杨键 、 翟彦华 、等 ¥2880 / ¥1880
成人高考专升本(全科类)保过班
许增站 、 习佳 、等 ¥3580 / ¥1580
网络视频课程组合课程专业名称 讲师 原价/优惠价 免费体验 报名
成人高考高升专(文/理)保过班 杨键 、 翟彦华 、等 ¥1980 / ¥398
成人高考高升本(文/理)保过班 杨键 、 翟彦华 、等 ¥2280 / ¥398
成人高考专升本(全科类)保过班 许增站 、 习佳 、等 ¥2480 / ¥398
欢迎报考西安交通大学、西北大学、西安文理学院、西安邮电大学、西安工业大学
中港腾飞函授站/教学点免费提供辅导班、教材。联系电话:029-88665091 联系微信:‭18091581645(李老师)
腾飞培训学校

陕西省最权威
成人学历辅导机构

www.52168.cn

联系电话:029-88665091  ‭17765072892(舒老师电话/微信)

学校地址:西安市吉祥村十字 MOMOPARK 写字楼14层

Copyright©1999-2014 陕西腾飞培训学校 .All Rights Reserved
陕ICP备13003490号
陕西成人高考考试网—陕西成人高考考试全方位解读资讯与成人高考考前辅导
陕西腾飞培训学校—陕西学历教育考试培训的领导者

热门
院校

在线
客服

在线客服服务时间:9:00-21:30 法定节假日:10:00-18:00

客服
热线

029-88665091
中港腾飞函授站(教学点)

成考
QQ群

33414625
陕西成人高考官方群[直播]

关注
微信

关注官方微信