168网校 - 陕西成人高考网欢迎您!
|
QQ群

2019年成人高考专升本《英语》习题:可数名词与不可数名词
时间:2018-12-18     来源:168网校  (全面资讯快报  顶级试听体验)    访问点击量:456

1. The nurse added some sugars to the medicine to make it easy for the child to take.

  2. The sitting room would be much improved if you placed a furniture in the corner.

  3. Let me give you ______.

  A. some advice B. some advice C. an advice D. such an advice

  4. Usually there is ______ traffic in the streets on weekdays than on Sundays.

  A. little B. less C. few D. fewer

  5. Jim was upset last night because he had to do too many homeworks.

  6. I am afraid that there isn't ___ left for you two in my car. There are already five people in it.

  A.many rooms B. any rooms C. any room D. many rooms

  7. Half the forest was cut down to make a room for the new road.

  8. "I like your furniture very much." "Thank you. We bought ______ in Beijing."

  A. the most of them B. most of them C. the most of it D. most of it

  9. Jump in the car. There's enough ______ for you.

  A. place B. seat C. room D. space

  10. During the storm we took ______ in the doorway of a shop.

  A. help B. comfort C. guard D. shelter

  11. It wasn't an accident. He did it on ______.

  A.reason B. determination C. purpose D. intention

  12. You'll have to pay for the holiday in ______, Tom. (2001)

  A. front B. advance C. ahead D. forward

  13. When he applied for a ______ in the office of the local newspaper, he was told to see the manager.

  A. position B. profession C. career D. location (2001)

  14. There were a lot of ______ waiting outside the theater to see the famous pop singer. (2001)

  A. crowds B. assistants C. fans D. attendants

  15. The tailor made him a new ______. (2002)

  A. cloth B. wear C. dress D. suit

  16. Your brother is very tall. What is his exact ______? (2000)

  A. height B. length C. size D. breadth

  17. I wanted to go there by plane but I hadn't enough money to pay for the ______. (1998)

  A. journey B. distance C. road D. way

  18. During the Ice Age, man developed the use of tools, and this is a way of protecting himself against ______.

  A. shortcomings B. hazards C. faults D. conflicts (2004)

  19. There is no easy ______ to the problem. (2003)

  A. result B. consequence C. solution D. reason

  20. Living in the countryside has many ______, such as beautiful scene, fresh air, and so on.

  A. advantages B. interest C. profit D. benefit

  参考答案及解析:

  1. B: sugar 2. C: a piece of furniture 3.A 4.B 5. much homework 6.C 7. make room for 8.D 9.C 10.D 11.C 12.B 13.A 14. C 15. D 16. A 17. A 18. B 19. C 20. A

2020年成人高考考前辅导班(面授 / 网络课程)
面授实体教学课程组合课程专业名称 讲师 原价/优惠价 免费体验 报名
成人高考高升专(文/理)保过班 杨键 ¥2480 / ¥1580
成人高考高升本(文/理)保过班 杨键 、 翟彦华 、等 ¥2880 / ¥1880
成人高考专升本(全科类)保过班
许增站 、 习佳 、等 ¥3580 / ¥1580
网络视频课程组合课程专业名称 讲师 原价/优惠价 免费体验 报名
成人高考高升专(文/理)保过班 杨键 、 翟彦华 、等 ¥1980 / ¥398
成人高考高升本(文/理)保过班 杨键 、 翟彦华 、等 ¥2280 / ¥398
成人高考专升本(全科类)保过班 许增站 、 习佳 、等 ¥2480 / ¥398
欢迎报考西安交通大学、西北大学、陕西中医药大学、西安理工大学、西安学前师范学院
中港腾飞函授站/教学点免费提供辅导班、教材。联系电话:029-88665091 联系微信:‭18091581645(李老师)
腾飞培训学校

陕西省最权威
成人学历辅导机构

www.52168.cn

联系电话:029-88665091  ‭18092851981(宋老师电话/微信)

学校地址:西安市吉祥村十字 MOMOPARK 写字楼14层

Copyright©1999-2014 陕西腾飞培训学校 .All Rights Reserved
陕ICP备13003490号
陕西成人高考考试网—陕西成人高考考试全方位解读资讯与成人高考考前辅导
陕西腾飞培训学校—陕西学历教育考试培训的领导者

热门
院校

在线
客服

在线客服服务时间:9:00-21:30 法定节假日:10:00-18:00

客服
热线

029-88665091
中港腾飞函授站(教学点)

成考
QQ群

33414625
陕西成人高考官方群[直播]

关注
微信

关注官方微信